Archive for 21 июля, 2016

Зроблено ще один крок до подальшого розвитку українсько-китайського стратегічного партнерства

Тeкст дoкумeнтa:“Прo тимчaсoвe oфoрмлeння віз у пункті прoпуску чeрeз дeржaвний кoрдoн у міжнaрoднoму aeрoпoрту "Бoриспіль" для грoмaдян Китaйськoї Нaрoднoї Рeспубліки, які в’їжджaють в Укрaїну з ділoвoю aбo туристичнoю мeтoю ” № 356 — рeдaкция от 08.06.2016
 
З метою всебічного розвитку українсько-китайських взаємовідносин Кабінет Міністрів України постановляє:
 
 
 
оформлення у пункті пропуску через державний кордон у міжнародному аеропорту “Бориспіль” разових віз строком дії до 15 днів громадянам Китайської Народної Республіки на підставі документів, що підтверджують діловий або туристичний характер поїздки. Запровадити у період з 20 червня по 30 вересня 2016 р. 1.
74 Інд.
№ 356 від 8 червня 2016 р.
ПОСТАНОВА
Київ
Установити, що за оформлення віз, зазначених у пункті 1 цієї постанови, справляється консульський збір у розмірі 150 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. 2.

Прем’єр-міністр України                                                                       В. ГРОЙСМАН
3. Міністерству закордонних справ та заінтересованим центральним органам виконавчої влади вжити заходів, що випливають з цієї постанови.
 
Про тимчасове оформлення віз у пункті пропуску через державний кордон у міжнародному аеропорту “Бориспіль” для громадян Китайської Народної Республіки, які в’їжджають в Україну з діловою або туристичною метою
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ