Archive for 23 октября, 2016

29-30 листопада 2016 «КАРПАТСЬКИЙ SPA-САММІТ-2016»

1. «Труднoщі вибoру». Систeмa підбoру пeрсoнaлу SPA & Wellness.
ДO УЧAСТІ ЗAПРOШУЄМO:
Пoмилки, прoблeми тa плaн вирішeння гoлoвниx зaдaч. Прибуткoвий сaлoн крaси тa SPA & Wellness-підрoзділ в гoтeляx тa курoртax. 4.
— прийняти учaсть у трeнінг-кoнфeрeнції нaйвищoгo рівня;
— OТРИМAТИ СEРТИФІКAТ З ПРOXOДЖEННЯ 1-гo ступeню КУРСУ «Eфeктивний Сeрвіс Мeнeджeр в гoтeльнoму SPA, Beauty & Wellness-цeнтрі».
— прийняти учaсть в прaктичниx кeйсa тa блoкax, врaxoвуючи рeaльні питaння тa дoсвід в рoбoті SPA & Wellness-підрoзділів в гoтeляx тa курoртax;
Ствoрюємo eфeктивну мoтивaційну пoлітику в SPA & Wellness-прoстoрі. 4.

• Другу чaстину СD-дискa з мaтeріaлaми щoдo стaндaртів СПA (ствoрeння, кoмплeктaція, oснaщeння, дeкoр тa дизaйн, фoтo-зoни тa ін.)
Вaртість учaсті у III SPA-Сaмміті-2016:
Блoк 2. Aктуaльність тa пeрeвaги для учaсників» Дeнь 2. «Глoбaл Зaxoди SPA & Wellness в Укрaїні.
Сoюз пoстaчaльників SPA – круглий стіл. Урoчистe зaкриття. 3. Вручeння диплoмів. Зaвeршeння SPA-Сaміту-2016.
З чoгo пoчaти. Мoдний тeрмін чи рeaльнa необхідність. Командоутворення. 6.
Блок 2. «Персонал SPA & Wellness» День 1.
Створення та перевірка його ефективності. Навчальний план. 5.
ПОПЕРЕДНЯ ПРОГРАМА SPA-САМІТУ:

«КАРПАТСЬКИЙ SPA-САММІТ-2016»
Як не купити зайве. Стандарти комплектації, обладнання та устаткування SPA & Wellness-простору. 1. Вплив комплектації на рентабельність, ефективність та створення УТП.
«Ефективна співбесіда або «рандеву по-українські». Як за 20 хв зрозуміті чи ваша це людина та чи буде вона ефективною в команді. 2.
Для учасників III Карпатського SPA-Самміту-2016 організатори передбачили:
Місія події: збільшення комерційних можливостей в SPA, Beauty та Wellness для учасників Саміту шляхом надання актуальної інформації в режимі «тренінг-конференція» щодо побудови сучасного сервісу та програм лояльності, а також створення актуальних сервісних центрів та послуг для ефективного просування SPA и Wellness-бізнесу в Західному регіоні України, враховуючи особливості цільової аудиторії клієнтів та туристичних потоків, попиту та вподобань клієнтських груп, а також рівень кваліфікаційних вимог до персоналу.
Всесвітній День Wellness в Україні – 2017 р. 1. План заходів, учасникі, створення ефективної програми та реклами, план дій після закінчення заходу.
Спікери SPA-Самміту – визнані експерти галузі, члени експертної ради Союзу професіоналів SPA, а також запрошені міжнародні експерти SPA, Wellness, готельного бізнесу та суміжних галузей.
Практичні кейси 4.
Періодичність – 1 раз на рік
2. СПА-Асамблея -2017 та участь у Ukrainian SPA & Wellness Professional AWARD-2017.
Карпатський SPA-Самміт- це зустріч найвищого рівня серед національних лідерів Західного регіону України в курортної галузі, SPA та Wellness-секторі.
— отримати відповіді на заздалегідь поставленні питання відносно сервісного обслуговування клієнтів на всіх етапах комунікації;
Реєстрація      http://soyuz-spa.com/karpatskij-spa-sammit.html
Практичний кейс. 7.
Реєстрація учасників III Карпатського SPA-Самміту-2016 вже відкрита. Завершення реєстрації : 20 листопада 2016 включно, також з урахуванням наявності вільних місць на момент реєстрації.
29-30 листопада 2016 року

• Спеціальні раздаткові матеріали та інформаційні носії для керівників та провідних фахівців галузі.
5. Практичний кейс.
— можливість «наживо» обговорити актуальні власні питання (див.форму реєстрації) та отримати ефективні рішення проблем та індивідуальні консультації;
Для реєстрації участі, заповніть та надішліть анкету на электронну адресу Оргкомітету: sparesort-soyuz@ukr.net з поміткою в темі листа “Карпатський SPA-Саміт-2016» Телефоны оргкомітету: 044-209-27-19, 097 351-42-21
Цільова аудиторія: інвестори та власники SPA & Wellness, Beauty та Фітнес об`єктів, курортів та готелів з такими підрозділами, ведучі фахівці галузі SPA, Beauty та Wellness.
SPA & Wellness –простору, ефективна реклама та просування»
Участь у III SPA-Самміті-2016 дає можливість:
Блок 1. День 1. «Створення концепту, побудова, стандарти комплектації
— отримати унікальну інформацію та досвід щодо менеджменту та маркетингу в SPA & Wellness (цю інформацію Ви не знайдете в інтернеті!
• Можливість скористатися порадами експертів для створення власної програми лояльності та сервісу
Актуальні програми та заходи. Маркетинг в SPA & Wellness. Перевірка плана та заходів. 1. З чого починати.
Для чого необхідні Welcom-зони та фото-зони в SPA & Wellness. Концептуальна побудова декору в SPA & Wellness, вплив декору, фото-зон на просування та продаж товарів та послуг. 2.
— виробити звички максимально ефективного втілення в роботу сервісних програм та пропозицій;
Союз професіоналів SPA, курортів та Wellness-об`єктів України оголошує про проведення III Всеукраїнського SPA-Самміту-2016 – “Карпатський SPA-Саміт-2016», який відбудеться 29-30 листопада 2016 р у м.Львів, за адресою: м.Львів пл. Міцкевича, 1 Hotel “George” (центр міста), великий конференц-зал.
• Оргкомітет III Карпатського SPA-Самміту-2016 підготував для учасників цікаву програму тренінг-конференції, актуальні прикладні питання та доповіді і як завжди – комфортний та приємний рівень організації події для професіоналів готельних SPA, Beauty та Wellness центрів.

Мета події: поєднати в програмі заходу керівників та менеджерів SPA & Wellness з метою передачі актуальної програми навчання з сервісу та супроводу клієнтів в SPA & Wellness, створення програм лояльності та обслуговування гостей на території SPA Західного регіону. Сприяти навчанню фахівців та персоналу SPA & Wellness новим сучасним стандартам сервісу та допомогти керівникам та власникам SPA & Wellness об`єктів створити та втілити у бізнес-процеси конкурентно-спроможні сервісні пропозиції та програми для зміцнення бізнес привабливості пропозицій та програм SPA & Wellness як для українських так і для закордонних гостей .
З чого починається продаж в SPA & Wellness. Інструменти продажу в SPA & Wellness Які ресурси продають, а які тільки вимагають бюджетні витрати. 3.
SPA-Самміт має формат конференції – семінару та тренінгу найвищого рівня, створеного для отримання ексклюзивних знань, обміну досвідом, нарад та переговорів, просування та обговорення нових проектів галузі.
2. Робоча група з втілення маркетингових заходів в SPA & Wellness. Зворотній зв`язок та комунікація з персоналом та клієнтами. Коло компетенції в SPA & Wellness для маркетолога та менеджера.
Хронометраж події: 2 дні
День 2. Блок 1. «Маркетинг, менеджмент, ефективні продажи та сервісне обслуговування»
ВСІ учасники попередніх SPA-Самітів та VI Міжнародної SPA-Асамблеї-2016 мають привілеї в участі у вигляді -10% знижки на реєстраційний внесок та можливість пріоритетної реєстрації
Ефективний PR в SPA & Wellness. Основні помилки з під час написання PR-плану. Вільні «ніши» та нові методики ефективного продажу SPA & Wellness товарів та послуг. 3.
3. Посадові інструкції, кваліфікаційні вимоги – потрібні чи ні. Як використовувати їх на практиці.
• Ексклюзивну тренінг-програму та майстер-класи з практичними кейсами від провідних експертів галузі.
 
Кількість учасників – не більше 80 осіб